Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Doleželová (42) je v dokonalé formě. Je na nižší váze než před otěhotněním, a dokonce se pyšní tělem, se kterým zabodovala před čtrnácti lety na Miss České republiky. Před pár dny oslavila první narozeniny dcery Veroniky.

"Je to přesně rok, před týdnem jsme slavili první narozeniny. Slavili jsme na Moravě u babiček, byl dort, jedna svíčka, bylo to komorní," řekla Super.cz Jana, která s partnerem i dcerou přijela na tři dny do Karlových Varů na filmový festival. Místo filmů si užívají lázeňské pohody.

Jana stále prakticky nepije alkohol, dceru ještě kojí. Mám tak jednu skleničku za den, není to velké popíjení. Stále ještě kojím jednou denně v noci," vysvětluje.

Váhu si pochvaluje. "Trošku jsem štíhlejší než před otěhotněním. Jsem asi na váze, kterou jsem měla před lety na Miss. Myslím, že to je tím, že jsem kojila, neměla jsem k ruce babičky, malá mě hodně zaměstnávala," vysvětluje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám