Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se nedokázali hosté zahájení filmového festivalu dívat nikam jinam než do výstřihu Jitky Čvančarové (46), letos ji nahradila jiná dáma. Na slavnostním zahájení vzbuzovala neskutečnou pozornost.

Gabriel Jiráčková je českou Barbie. Legendární panenkou je tak posedlá, že podstupuje a plánuje jeden zákrok na plastické chirurgii za druhým. Za sebou má operaci prsou, které si nechala upravit na velikost 8, má zvětšené rty a pomáhá si botoxem proti vráskám.

Nyní ji čekají další operace. Plánuje zúžení pasu, zvětšení hýždí, příští týden se chystá na odstranění podbradku a zvýraznění lícních kostí. Zkrátka dělá vše proto, aby se co nejvíce přiblížila podobě s panenkou Barbie. Sama přiznává, že miluje umělost a zřejmě i její partner Maxmilián, se kterým chodí dva a půl roku, je s jejími návštěvami plastik v pohodě.

Česká Barbie plánuje na filmovém festivalu strávit celý týden. V zásobě má dva kufry šatů. Prý se máme na co těšit, jak nám prozradil její dvorní návrhář Michal Marek. Od něj má pět outfitů. Nejodvážnější model předvede na párty Moet ve čtvrtek.

Reklama

Další články

Načítám