Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Meghan (36) a princ Harry (39) se připojili ke královně Alžbětě II. při předávání cen Queen’s Young Leaders Awards, které se týkají královnina programu, jenž oslavuje mladé lidi napříč královstvím a pomáhá jim v rozvoji. Na akci v Buckinghamském paláci dorazil mimo jiné i David Beckham (48), který působil neméně královsky.

Byl to nicméně Meghanin vzhled, který všechny zaujal. Meghan, kterou obvykle vídáme s rovnými vlasy, měla tentokrát totiž vlasy samou loknu a nápadně se podobala vévodkyni Kate (42). V decentním růžovém kostýmku od Prady opravdu Meghan trochu vypadala, jako když Kate kopíruje a svět na toto téma okamžitě začal diskutovat.

Meghan navíc od svatby tráví s královnou dost času. Nedávno se vydaly na společný výlet vlakem do Cheshiru a vypadaly, že se opravdu dobře bavily. Zdá se, že si k sobě královna a vévodkyně ze Sussexu našly cestu. A zatímco Kate se věnuje svým mateřským povinnostem, Meghan úspěšně zastává ty královské. Tak schválně, kterou z nich bude mít královna radši.

Reklama

Další články

Načítám