Hlavní obsah
Článek

Herečku Heather Locklear (56) museli hospitalizovat jen pár hodin poté, co byla propuštěna z vazby. V neděli na Locklear zavolala policii její vlastní rodina, a to hned dvakrát v jeden den. Při druhé návštěvě Locklear napadla policistu a byla zatčena. V brzkých ranních hodinách v pondělí ji však propustili na kauci, která činila 20 tisíc dolarů.

Kvůli podobnému incidentu byla zatčena už v únoru. Vazbu opouštěla v pyžamu a pantoflích a snažila se, jak mohla, aby zakryla tvář. O několik hodin později se podle TMZ předávkovala a musela být převezena do nemocnice.

V únoru napadla svého partnera a následně policejní důstojníky, kteří se ji snažili zadržet. Těm navíc vyhrožovala, že je zastřelí, pokud se v jejím domě objeví znovu. Policie zjistila, že Locklear vlastní zbraň, nicméně v domě žádnou nenašla. Po únorovém incidentu skončila na léčení, které opustila v druhé polovině května.

Minulý týden vyhrožovala svým rodičům, že se zabije, což ji dostalo do psychiatrické léčebny. Odtud byla propuštěna v neděli před incidentem s policií. Kvůli tomu únorovému byla v podmínce a před soudem měla stanout během léta. V tuto chvíli není jasné, jaký dopad na její podmínku budou mít nejnovější události.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám