Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni si Kylie Minogue (55) prožila ošklivý rozchod s Joshuou Sassem a od té doby na manželský svazek trochu zanevřela. Přestože v dubnu našla znovu lásku s kreativním ředitelem British GQ and GQ Style magazínu Paulem Solomonsem, do manželství už se rozhodně nepohrne.

„Nemyslím si, že je manželství pro mě,“ svěřila se Red magazínu. Je ale docela dobře možné, že ještě změní názor. Se Solomonsem jsou totiž jako dvě hrdličky. Na nedávné oslavě zpěvaččiných padesátých narozenin se od sebe nemohli odtrhnout. Zpěvačka později sdílela černobílé fotografie z oslavy, na kterých ji Solomons svírá v náručích.

Birthday girl

Příspěvek sdílený Kylie Minogue (@kylieminogue), Kvě 28, 2018 v 10:29 PDT

Pokud máte pocit, že jste Solomonse už někde viděli, nemýlíte se. V minulosti byl romanticky spojován například s Lanou Del Rey, Bellou Hadid nebo Carou Delevingne. Kylie se však do vztahu s ním příliš nehrnula. Oficiálně je jejich vztah datován od dubna letošního roku, ale tajně začali randit údajně už v únoru. Oba si také velmi hlídají své soukromí.

Kylie má za sebou kariérně velmi úspěšný rok, ovšem v soukromí se jí už tolik nedařilo. „Vždycky jsem říkala, že jednou budu mít rodinu, ale možná se nikdy nevdám. Je to zvláštní. Neudělala jsem ani jedno z toho,“ doplnila pro Red magazín. Naštěstí není všem dnům konec. Pokud se nechá trochu inspirovat pěveckou kolegyní Janet Jackson, může se stát maminkou klidně i po padesátce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám