Hlavní obsah
Článek

V Moskvě v současnosti probíhá Mistrovství světa ve fotbale, které se honosí hymnou v podobě aktuálního hitu amerického hitmakera Jasona Derula (28) Colours.

Navzdory tomu se slavnostní zahájení na stadionu Lužniki muselo bez této pecky obejít. Kde se stala chyba? Proč Derulo na tento světový event vůbec nedorazil? Zdržel se v záplavě prdelatých kočiček, které tak dobře známe z jeho klipů?

S vystoupením oblíbeného zpěváka se počítalo dlouho dopředu, jak se taky na autora oficiální hymny sluší a patří. Stadion s kapacitou 80 000 diváků ale Jason nedobyl.

Univerzální hudební mág James Derulo tuto příležitost propásl, a ač se to může vzhledem k jeho historii zdát pravděpodobné, tentokrát neplatí francouzské rčení „cherchez la femme“ – „za vším hledej ženu“. Na vině je banální důvod - zpoždění letu do Moskvy.

Jasonovým problémem se tak ukázal time management, na kterém by asi měl do budoucna zapracovat. Jinak uškodí jen sám sobě.

To má reálný dopad i v jeho osobním životě. Již dříve se totiž svěřil s ambicí najít si v Rusku přítelkyni. Není také divu, od poměrně dávného vztahu s Daphne Joy, modelkou a expřítelkyní rapera 50 Centa, neměl žádnou vážnou známost.

Zhlédl se přitom ve světových hráčích fotbalu a nabízí se říci, že jim dokonce závidí! Serveru Metro si dokonce postěžoval: „Fotbalisté mají u překrásných žen otevřené dveře dokořán. Je to jedna z výhod té kariéry, i když nezpochybňuji to, že určitě musí pracovat tvrdě,“ míní zpěvák.

Hledání budoucí partnerky i ambasadorství jednoty a bratrství se momentálně tedy odkládá na neurčito. Ale kdoví – třeba tomu bude už na pražském koncertě 25. října úplně jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám