Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno Janu Fabiánovou její přítel Dino Bose v Americe požádal o ruku, nyní se zpěvačka pochlubila prstýnkem v Česku. Dcera Nadi Urbánkové vyrazila s kamarády na českou premiéru na film Jurský svět: Zánik říše.

„Jsem tady jen na tři týdny. Natáčím pro Českou televizi seriál Rapl. Chystáme tady zároveň dva muzikály, které se budou hrát od září, jeden se bude hrát v Semaforu a druhý v Kotvě,” vysvětlila důvod své přítomnosti v Česku sympatická blondýnka.

Fabiánová přicestovala do Prahy bez svého snoubence, který je zároveň kytarista v její kapele The Infinite Seas, ale brzy se tu s ním ukáže. „Přivezu si ho v srpnu, budeme tady spolu chtít chvíli být,” říká Jana.

Ptali jsme se Jany, jestli už se s jejím snoubencem seznámila její slavná maminka. „Maminka už Dina viděla, protože jsme spolu jeli na podzim turné po Evropě, tak jsem jí ho přivezla ukázat,” říká.

Jana doufá, že ke svatbě dojde do roka a do dne od zasnoubení. „Řešili jsme, že bychom uspořádali dvě svatby. Jelikož Dino je Američan původem z Indie, tak by byla jedna v Česku a druhá v Indii. Strašně mě lákají indické svatby, ráda bych to zažila,” potutelně se usmívá Jana Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám