Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novomanželka prince Harryho (39) Meghan (42) se jako vévodkyně ze Sussexu letos poprvé účastnila dostihů Royal Ascot. Ty jsou přehlídkou nejen koňské síly a rychlosti, ale také outfitů, šatů a především pak klobouků a jiných pokrývek a ozdob hlavy. Jak Meghan obstála?

Na svůj královský debut Harryho žena zvolila krémové propínací šaty od stejné značky, která měla na svědomí její svatební róbu - Givenchy. Ty přepásala úzkým černým páskem. Stejné barvy, tedy černá a krémová, se objevily i na jejím klobouku, výrazném, přesto velmi elegantním a šik. Outfit bývalá herečka doplnila černými lodičkami a psaníčkem. A úsměvem, ten ji neopouštěl po celou dobu.

Zatímco většina žen volila tlumené světlé barvy, královna Alžběta II. opět vynikla, tentokrát v jasně žlutém kostýmku a klobouku stejné barvy, ozdobeném modrými květy. V tradičním průvodu kočárů usedla s dcerou Anne, která se v pondělí díky své dceři Zaře stala opět babičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám