Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Heather Locklear (56), která se nám dobře vryla do paměti díky seriálu Melrose Place, byla v neděli hospitalizována na psychiatrické léčebně, kde podle všeho nějakou dobu zůstane.

Do jejího domu byla přivolána policie, lékaři i hasiči. Na linku 911 volala hereččina matka poté, co se její dcera chovala nestále a vyhrožovala, že si ublíží, potvrdil portálu Variety kapitán Garo Kuredjian z úřadu šerifa ve Ventura County.

Herečku následně převezli do nemocnice k psychiatrickému vyšetření. Incident v tuto chvíli není veden jako kriminální a Locklear není z ničeho obviněna. Hereččin tiskový mluvčí odmítl o jejím stavu podávat další informace.

Vše se odehrálo jen čtyři měsíce poté, co byla Locklear zadržena pro domácí násilí a napadení policistů. Během svého života se herečka léčila s depresemi a úzkostmi, a dokonce podstoupila protidrogové léčení poté, co byla hospitalizována, když smíchala předepsané léky s alkoholem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám