Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší Den otců se neobešel bez záplavy rodinných fotek napříč sociálními sítěmi, kterými lidé dávali najevo, že na své tatínky nezapomněli. Modelka Chrissy Teigen to vzala za své dvě děti, dvouletou Lunu a měsíčního Milese, a kromě veřejného přání manžela Johna Legenda vzala na večeři.

Cestu zdokumentoval zase on a pro změnu vysekl poklonu své ženě, když ke společnému selfíčku z auta, na němž vysmátá Chrissy z prsu zrovna odsává mléko pro syna, napsal: „Já vím, že je Den otců a to všechno, ale moje žena je prostě úžasná. Bere mě na večeři, i když má stále mateřskou šichtu.“

John Legend s manželkou Chrissy Teigen

Manželé na sebe upozornili i před pár dny, kdy neziskové organizaci American Civil Liberties Union (ACLU), jež „brání práva a svobody jedinců, garantovaná ústavou a zákony Spojených států“, věnovali 288 tisíc amerických dolarů, což je v přepočtu asi 6,4 miliónů korun. Důvod?

„John i já jsem pobouřeni příběhy rodin imigrantů, které v Americe hledají azyl a útočiště a mezitím jsou ničeny nelidskou politikou Trumpovy administrativy. Tyhle akce jsou kruté, proti-rodinné a jdou proti všemu, co, jak věříme, by tato země měla reprezentovat,“ napsala Teigen.

Částka 228 tisíc dolarů přitom nebyla zvolena náhodně, k příležitosti Trumpových 72. narozenin darovali za každého člena rodiny právě 72 tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám