Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

SuperStar skončila, a tak má Leoš Mareš (47), jenž moderoval přímé přenosy, po dlouhé době volný nedělní večer. Když spravoval svůj účet na sociální síti, došel k tomu, že tou nejúspěšnější v dosavadní historii jeho instagramového účtu byla fotka s novou SuperStar Terezou Maškovou (28).

Superstar 2018 Gratulace vítězce @terezaa.maskova Foto @tomasmartinek.cz

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Čen 10, 2018 v 9:16 PDT

Na své nejúspěšnější fotce Mareš pózuje s novou SuperStar Terezou Maškovou

Fotka se sympatickou a v tu chvíli unavenou, ale šťastnou Terezou, které úspěch předpovídali všichni, kdo pěveckou soutěž sledovali, včetně porotců, na jeho fanoušky zapůsobila víc než snímky s manželkou Monikou, fotka z koncertu v kožichu nebo videa s vyjádřením k léčce, kterou na něj nastražil Kazma. Není divu, Tereza „dostala“ snad každého, kdo má zdravý úsudek a aspoň trochu hudební sluch. Vždyť ohromila i Karla Gotta (†80), který jí před finále zatelefonoval a popřál jí hodně zdaru. To se málokomu poštěstí.

„Je to pro mě jako sen. Chci si teď trochu užít rodiny, ale uvidím, kolik práce mě nyní bude díky vítězství čekat. Chtěla bych se věnovat funky a popu,“ svěřila Mašková po svém triumfu.

Reklama

Další články

Načítám