Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Smrt herecké a divadelní legendy Gabriely Vránové (†78) zasáhla všechny, kdo ji znali a měli rádi. Nejvíce samozřejmě její nejbližší. Sestru Miriam (59) o to víc, že neměla příležitost ji pravidelně navštěvovat. V osmdesátých letech totiž někdejší herečka emigrovala do USA, kde poblíž San Franciska dodnes žije.

Udržovaly tak alespoň telefonický kontakt, Miriam se sestrou dokonce mluvila ještě v noci z pátku na sobotu. „Věděla jsem, že je v nemocnici a že na tom není nejlépe. Těšila se, že se setkáme, chystala jsem se totiž přiletět domů,“ řekla deníku Aha! zarmoucená Miriam. Návštěvu nezruší, ale místo radostného setkání ji čeká bolestné poslední rozloučení.

Syn Gabriely Vránové a profesora matematiky Jiřího Kepky Ondřej Kepka v sobotu sdělil, že jeho maminka zemřela po dlouhé nemoci. Podle hereččina tajemníka Jiřího Zbořila měla být v nemocnici kvůli vyšetření s ledvinami, řekl Blesku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám