Hlavní obsah
Článek

Jade Chua-Hoskins (29) se narodila jako Jon, ale vždy prý věděla, že je spíš ženou než mužem. Vyrostla na Filipínách, dnes žije v Londýně, má manžela Davea a pod uměleckým jménem Lady Fénix, které má symbolizovat přeměnu, jíž prošla, funguje jako modelka a performerka.

Jade si od dětství uvědomovala, že se ve svém těle necítí dobře, ale teprve až po smrti její matky v roce 2011 se začala oblékat do ženských šatů. O dva roky později podstoupila operaci prsou a výplň rtů, aby vypadala „ženštěji“. „Hrávala jsem si s hračkami pro holky a nosila máminy šaty,“ svěřila. Všichni jí prý ale říkali, že z toho vyroste. Nestalo se.

Jade věří, že se měla narodit jako žena: „Nejsem chlupatá a nikdy jsem nemusela brát hormony. Jediné operace, které jsem podstoupila, jsou prsou a rtů,“ uvedla.

Svému muži, s nímž se seznámila na Tinderu, prý hned neřekla, že se narodila jako muž. Až později. „Je s tím v pohodě a je na mě pyšný. Byl úplně jiný než všichni muži, které jsem do té doby poznala,“ prozradila, co ji na něm zaujalo.

Reklama

Další články

Načítám