Hlavní obsah
Článek

V rádoby prominentní české rodince je občas dusno. Když se začne rozebírat sexuální život Moniky Štikové (51), je vždy oheň na střeše.

V kontroverzní reality show opět dojde na nevěru a Monika se předvede jako ukázková semetrika. Odnese to chuděra Ornella, která matku vyprovokovala řečmi o jejím záletném životním stylu. Monika se úlety se zajíčky ráda chlubí. Toto intimní téma ale nesmí otevírat nikdo jiný.

„Ty jsi mi řekla první, že jsem děvka!“ běsnila máma Štiková před překvapenou rodinkou. Ornella přišla s termínem, že měla tři roky „gate open“, což slušně řečeno znamenalo, že se nebránila kontaktu s jinými muži.

„A to si nemůžeš dovolit! Víš o tom hov*o! Drž tlapu, tlamu, hnusná holko! Tohle si nemůžeš ke mně dovolit! Ty neznáš hranice!“ zuřila Monika a dodala: „I kdyby měl člověk matku prostitutku, tak tohle si k ní nemůže dovolit.“

To nejpeprnější ovšem uvidíte, a především uslyšíte, v závěru videa. Ornella se dožadovala vysvětlení, proč jí tedy matka své historky vyprávěla. A odpověď Moniky? „Protože jsem si myslela, že nejsi p*ča!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám