Hlavní obsah
Článek

Tuto píseň představil Adam Mišík v jednom z přímých přenosů SuperStar. Nyní song V Tobě dostal obrazovou podobu. Jeden z nejvýraznějších zástupců mladé generace české hudební scény se v klipu k intimní skladbě osobně neobjeví, veškeré role přenechal hercům.

„Již delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou vzít kytaru a vrátit se ke svým hudebním začátkům. Píseň V Tobě je pro mne zatím nejosobnější skladbou, jakou jsem napsal. Tvůrčímu týmu se podařilo dokonale vystihnout její intimitu a finální obrazové zpracování se pro mne stalo výjimečným. I když jsem herec a tahle profese mě baví a naplňuje, tentokrát jsem byl rád, že ústřední dvojicí nejsou okoukané tváře,“ doplňuje Adam.

Adam Mišík se postupně profiluje jako všestranný zpěvák. Od nablýskaného tanečního popu se v singlu V Tobě posunul do intimních a minimalistických poloh.

Klip natáčel mladý režisér Ruy Okamura dva dny v Praze a jejím okolí. V klipu chtěli tvůrci využít zejména atypických pražských lokací, které v českých klipech nejsou tolik vidět. „Chtěli jsme, aby každá lokace vzbuzovala v divákovi nějaký pocit a dotvářela tak situace, které se v příběhu odehrávají. Snaha nebýt prvoplánoví nás zavedla k nápadu netočit s Adamem, ale jen s dvěma herci, a vytvořit tak jejich osobní příběh. Výběr herců byl pro nás náročný, hlavně protože jsme kladli důraz na jejich specifický vzhled a zároveň naprostou uvěřitelnost. Nakonec si v klipu zahrál hlavní roli kluka Jiří Žežula a roli dívky Karolína Růžičková,“ dodává Ruy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám