Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Svatební šaty střídaly téměř stejně často jako filmové kostýmy. Podívejte se na herečky, které nenašly moc štěstí v manželství a mnohokrát požádaly o rozvod.

Joan Collins

Alexis z Dynastie je v reálném životě nejspíš stejně komplikovaná jako její legendární seriálová postava. Poprvé se vdávala už v 19 letech a manželství s Maxwellem Reedem jí vydrželo pět let. Šťastná Joan Collins (90) nebyla ani s dalšími třemi muži. V roce 2002 se do pětice provdala za Percyho Gibsona a žije s ním dodnes.

Hedy Lamarr

Hvězda eroticky laděného českého filmu Extase (1932) se v Hollywoodu nezapsala jen jako herečka, ale také jako nestálá partnerka. Rozváděla se celkem šestkrát. Její manželství trvala v rozmezí od devíti měsíců do sedmi let.

Elizabeth Taylor

Hollywoodská diva oblékla osmkrát svatební šaty a stejněkrát skončila u rozvodového soudu. Manželů ovšem vystřídala jen sedm. Dvakrát se totiž provdala a rozvedla s kolegou Richardem Burtonem. Poprvé spolu tvořili manželský pár deset let, podruhé jim to nevydrželo ani rok. Naposledy se Elizabteh rozváděla v roce 1996, kdy ukončila vztah s Larrym Fortenskym.

Jennifer O´Neill

Herečka z filmu Léto roku 1942 toho stačila prožít opravdu hodně. Také ona se osmkrát rozvedla. Navíc se stačila podeváté vdát, když v roce 1996 řekla ano Mervinu Louquemu, s nímž tvoří pár dodnes.

Zsa Zsa Gabor

Hollywoodská herečka maďarského původu během svého dlouhého života prožila také devět manželství. Když ve věku 99 let umírala, jejím mužem byl Frédéric von Anhalt, za kterého se provdala v roce 1986. Předtím ale absolvovala osm velmi krátkých svazků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám