Hlavní obsah
Článek

Tento interpret se nejen dobře poslouchá, ale příjemně se na něj také dívá. Ricky Martin sice za čtyři roky oslaví padesáté narozeniny, ale postavu by mu mohli závidět i o generaci mladší muži.

V galerii jsme pro vás připravili výčet snímků, na nichž je tento hřebec bez vrchního dílu oblečení. Ricky svou muskulaturou potěší i české fanoušky.

Po květnovém vystoupení Enriqua Iglesiase (48) bude Ricky Martin dalším krasavcem vyznávajícím latinské rytmy, který vystoupí v pražské O2 areně. Jeho koncert je naplánovaný na 9. září.

Několikanásobný držitel ceny Grammy k nám dorazí po návštěvě Španělska, kde v průběhu srpna a září odehraje koncerty v deseti městech. Do Česka, které je zatím jedinou další potvrzenou destinací v rámci turné, přiveze vyšperkovanou show a samozřejmě ty největší pecky jako La Bomba, La Copa de La Vida a Livin La Vida Loca, ale i novější hity Vente Pa' Ca a Fiebre.

Vystoupení horkokrevného krasavce potěší muže i ženy. Zpěvák v roce 2010 oznámil, že je homosexuál. Žije se svým manželem, syrským malířem Jwanem Yosem v Los Angeles, kde společně vychovávají devítiletá dvojčata Mattea a Valentina, jejichž otcem je zpěvák. Zda-li dorazí do České republiky i se svou rodinou, zatím není známo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám