Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tyhle dvě dámy by rozhodně nikdo nepřehlédl. Vévodkyně ze Sussexu Meghan (36) a královna Alžběta II. spolu poprvé vyrazily na výlet. Nasedly na královský vlak a vyjely si do Cheshiru u příležitosti Meghanina proškolení v královských povinnostech.

Zatímco Meghan oblékla krémové decentní šaty od Givenchy, královna doslova zářila ve fosforovém kabátku od Stewarta Parvina. Na programu měly mimo jiné i odhalení desky, která oficiálně otevře most Mersey Gateway Bridge, dále navštívily knihovnu Storyhouse, divadlo i kino a na programu bylo i setkání se syrskou skupinou, která předvedla tradiční řemesla.

Pár přicestoval z Londýna vlakem, který stojí zhruba 900 tisíc liber ročně a využívá ho pouze královna, princ Philip, princ Charles a vévodkyně z Cornwallu. Cestovaly přes noc, neboť královna v poslední době preferuje cestovat vlakem.

Cesta královně umožnila strávit kvalitní čas s Harryho manželkou a vypadalo to, že se obě při akci skvěle bavily. Královna se v poslední době na veřejnosti příliš nesmála, a tak se spekulovalo, že z Meghan samotné není ani trochu nadšená. Opak je, zdá se, pravdou, neboť na společném výletě působily jako dlouholeté kamarádky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám