Hlavní obsah
Článek

Nedávno odstartované turné popové divy Beyoncé (42) a jejího manžela Jaye-Z krmí fanoušky lačnící po skvělé hudební show i po drbech ze zpěvaččina soukromí. Nejdříve je dojal obnovený manželský slib, který si s Jayem-Z dali, a teď se radují z toho, že je Beyoncé opět těhotná. Alespoň podle některých z nich.

Za všechno může zlatý kostým, skládající se z body a kabátku. Právě ten má, podle přesvědčení fanoušků, sloužit ke skrytí kulatícího se bříška - což se ale ne vždy povede. A tak zatímco zpěvačka se možná jen dosyta navečeřela, lidé už vášnivě diskutují na internetu.

„Beyoncé, která vyrazila na světové turné, i když je těhotná, je tou největší motivací na světě“ nebo „Beyoncé je určitě těhotná“, píší. Spekulace přiživil i údajný zdroj amerického magazínu Star, který má tvrdit, že „je to šok tak brzy po narození dvojčat, ale (Beyoncé) je štěstím bez sebe“.

Jiný fanda nabízí střízlivější vysvětlení: „Je to následek císařského řezu. Co vidíte, je zdravá matka, která porodila tři děti.“ Nejvlivnější pár hudebního šoubyznysu má šestiletou dceru Blue Ivy a roční dvojčata Rumi a Sira.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám