Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnohonásobný Slavík Karel Gott (†80) se bez koncertování na pódiu neobejde. Ač se poslední půlrok potýkal se zdravotními problémy, dokázal se dát dohromady a opět všem vytřel zrak.

Na velkolepý koncert v O2 areně si pozval i moderátora Leoše Mareše (47). Gott má velký smysl pro humor, a tak s Leošem vtrhl na pódium oblečený do Leošova typického oděvu - kožichu.

Společně s rapujícím Marešem pak nadšený Gott zapěl svou hitovku Být stále mlád. Leošovi se tak splnil jeho velký sen.

„Karel Gott zavolal a pozval mě na svůj koncert v O2 areně. Myslel jsem si, že mi nabízí vstupenky někam na tribunu a byl jsem za ně šťastný. Když mi vysvětlil, že by chtěl se mnou na pódiu udělat nějakou písničku, stáhlo se mi hrdlo podruhé. Vzpomínka na dávný nápad vytryskla jako gejzír. Dnes se můj šestnáct let starý sen stal skutečností. Děkuju MISTŘE. Jen Váš, Leoš z Berouna,“ neskrýval nadšení Mareš. Jak mu to s Karlem Gottem šlapalo na pódiu, se podívejte ve videu.

Před 16 lety jsem napsal text o tom, jak ten čas letí. Bylo mi dvacet šest a měl jsem sen, že by refrén k němu byla píseň “Být stále mlád” a že by ho zpíval Karel Gott. Tenkrát jsem za ním samozřejmě nešel. Styděl jsem se a věděl jsem, že by kluk v kožichu s takovým přáním působil dost trapně. Ten nápad jsem zaplašil, ale moje slova už existovala, tak jsem je využil na svém druhém albu. Píseň se jmenovala “Už jsme zase starší” Když už jsem na to dávno zapomněl, tak jsem najednou roce 2010 uslyšel z rádia německého rapera Bushida jak rapuje a KAREEEEL GOOOOT mu zpívá refrén “Für immer jung” Stáhlo se mi hrdlo. “Nééé to byl přece můj nápad už v roce 2002” Myslel jsem si, že se tím příběh skladby “Být stále mlád” pro mě definitivně uzavřel a už se nikdy nestane skutečností. Uběhlo dalších osm let a letos mi Karel Gott zavolal a pozval mě na svůj koncert v O2 Aréně. Myslel jsem si, že mi nabízí vstupenky někam na tribunu a byl jsme za ně šťastný. Když mi vysvětlil, že by chtěl se mnou na podiu udělat nějakou písničku, stáhlo se mi hrdlo podruhé. Vzpomínka na dávný nápad vytryskla jako gejzír. .... a Karel souhlasil. Dnes se v O2 Aréně můj šestnáct let starý sen stal skutečností. Děkuju MISTŘE Jen Váš, Leoš z Berouna

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Čen 12, 2018 v 2:25 PDT

Líbí se vám duet Karla Gotta a Leoše Mareše?
Ano, je to výborný, povedlo se jim to
90 %
Ne, trapas!
10 %
Celkem hlasovalo 677 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám