Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Oblíbená herečka Julia Roberts (43) se objeví v připravované verzi příběhu o Sněhurce pojmenovaném Snow White. Známá ‚Pretty Woman‘ si střihne roli zákeřné macechy a nutno podotknout, že vypadá možná o trochu lépe, než samotná Sněhurka.

Téměř stále veselá Julia, která všechny okouzluje svým dokonalým úsměvem, se tentokrát představí v záporné roli. „Myslím si, že Julia hraje zlou královnu tak, jak bych to nikdy nečekala. A překvapení budou i diváci,“ nechala se slyšet Lily Collins (22), dcera Phila Collinse, která se představí jako půvabná Sněhurka. „Můžete očekávat neočekávané záběry, úchvatné kostýmy, účesy i masky. Jednoduše všechno, co od krásné pohádky očekáváte, tam bude. Na druhé straně nepůjde o klasickou Sněhurku, bude jiná, ale skvělým způsobem,“ říká Lily.

"Vždy, když jsme skončili scénu, Julia se ke mně otočila a začala se mi omlouvat. Pořád mi vysvětlovala, že je jí to líto, že jí je nepříjemné být na mě tak nepříjemná," svěřila Collins časopisu People.

Paradoxem je, že se v současné době natáčí hned dvě filmové adaptace pohádkového příběhu o Sněhurce. V té druhé, nazvané Snow White and the Huntsman, ztvární princeznu Kristen Stewart a její zlou nevlastní matku Charlize Theron.

Reklama

Další články

Načítám