Hlavní obsah
Článek

Poté, co Lenka Filipová zabojovala s vážnou nemocí, při níž jí selhala imunita, což logicky vyloučilo koncertní aktivity, se k radosti svých fanoušků opět objevuje na pódiích. Lidé tak mohou naživo slýchat její písně jako Částečné zatmění srdce, Prý se tomu říká láska, Zamilovaná či Řeka života.

Filipová byla vždy štíhlá a poté, co zaúřadovaly zdravotní problémy, byla přímo vyhublá. „Potřebuju trochu nabrat. Rezervička ještě je. A konečně mi hodně chutná jíst. Já nikdy nebyla tlouštík, takže nebylo pomalu hubnout z čeho,“ řekla Super.cz na jedné z prvních akcí, na kterých se po nemoci objevila. Jak moc se jí to podařilo, posuďte sami na fotkách.

„Rezervičku“ má sice pořád, ale důležité je, že se cítí natolik dobře, že může vystupovat. A o tom, že může, svědčí její pracovní diář, naplněný koncerty až do listopadu. Fotky, na které se můžete podívat, jsou z vystoupení v rámci Dne Kozla ve Velkých Popovicích, v příštích dnech zpěvačka zazpívá také v Křimicích, Hulíně nebo Čechách pod Kosířem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám