Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V boji o titul SuperStar a pohádkovou výhru byla úspěšná mimo jiné patnáctiletá soutěžící Eliška Rusková. Přestože obsadila druhou příčku, o nedostatek práce v hudební branži nemusí mít zřejmě mladá studentka vůbec strach.

„Druhé místo je úžasné, Tereze jsem to přála, je neskutečná a děkuju každému, kdo mi posílal zprávy, dostaly mě na druhou příčku,“ svěřila Eliška, která má slibnou kariéru před sebou. „Nabídky mi začaly chodit už během soutěže. Teď aktuálně řeším, že bych mohla nazpívat svou vlastní písničku, nebudu zatím prozrazovat, o co jde a s kým, to ale co nevidět zřejmě uslyšíte,“ svěřila Super.cz Rusková.

Křehká brunetka si nyní plánuje po náročné soutěži především odpočinout a užít si léto. „Teď se na chvilinku vrátím do školy a do svého normálního života a od září nastupuji na konzervatoř,“ svěřila Eliška která by ráda pracovala na své sólové hudební kariéře. Uvidíme, zda příležitost, kterou jí SuperStar poskytla, chytne pořádně za pačesy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám