Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přítel herečky Tatiany Vilhelmové (45), zpěvák Vojtěch Dyk (38), má sice rád srandičky, ta nedávná, kdy spolu s Františkem Soukupem a dalšími kumpány veřejně prezentovali svou práci prakticky pornem, ho ale patrně bude hodně mrzet. Chtěl si nejapně vystřelit z novinářů, avšak soudě podle komentářů na Facebooku přišel o spousty fanoušků. A tím pádem i o peníze od těch, kteří by si jinak dál kupovali desky skupiny, ve které zpívá.

"Kde jsou ty časy, kdy vás pomalu nikdo neznal a lákali jste hlavně na kvalitní hudbu. Teď se snažíte jen za každou cenu šokovat a jde to s váma od desíti k pěti... Nechutný a ubohý. Zklamali jste mě... Hodně velká bída a nechutně trapný pokus o zviditelnění..." píší někteří dnes asi již bývalí fandové na stránce kapely Dykovi a jeho kamarádům. Skupina si vymyslela oficiální vysvětlení, že pánským striptýzem a kopulující dvojicí chtěla obdarovat bulvární novináře a pozvat je až do své ložnice. Sex je prý zdravý a nikoho nepřinesl čáp, takže pohoršování prý není na místě.

"Rozhodně nikoho rodiče neupekli někde při veřejném striptýzu nebo skupinovém sexu na křtu nějaké desky. Ano, přijde mi to nechutné. Nahota může být krásná a sex je přirozený, ale nesrovnávejte to s tím, co probíhalo na vašem křtu," reagovala na to jedna z fanynek. Jiní zase upozorňují, že hudbu Soukupa, Dyka a jejich kamarádů poslouchají i malé děti, jejich videa si hojně pouští na internetu. Na to by příště měli myslet, když budou podobné prasečinky vymýšlet.

"Hnus, kdybyste se radši věnovali muzice," dodal další z pisatelů. Vezmou si z toho hoši ponaučení nebo příště předvedou ještě něco víc drsného?

Reklama

Další články

Načítám