Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečně jsme ji nepotkali v modelu z její vlastní kolekce. Na párty ve francouzském stylu zvolila Andrea Verešová (43) trochu jiný styl. "Musím to taky trochu střídat. Tohle jsou šaty od Alberty Ferretti, která je také moje oblíbená návrhářka," vysvětlila k róbě s rafinovanými průsvity. "Mělo to být šarmantní, koketní a rafinované, což, doufám, splňuji," dodala.

Na večírku inspirovaném Francií byla Andrea jako milovnice země galského kohouta ve svém živlu. "K Francii mám pořád hrozně blízko. Nejen, že jsme tam studovala a pracovala, ale pořád tam mám hodně přátel. Jsem ráda za každé spojení s Francií, protože je to mému srdci blízké," svěřila a připojila i pár francouzských vět. Jak v jejím podání zní, si můžete poslechnout v našem videu.

A co Andreu na Francii nejvíce baví? "Určitě krásná kultura, mám ráda sonety Françoise Villona i tvorbu starých šansoniérů, také mají úžasnou historii, úchvatnou módu a v neposlední řadě skvělé jídlo a pití. V tom jsou výjimeční. Miluju jejich sýry a šampaňské, které jsem měla možnost nedávno ochutnat přímo od vinařů," zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám