Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snímek Debbie a její parťačky měl slavnostní premiéru v New Yorku a na červeném koberci se to celebritami jen hemžilo. Především díky absolutně hvězdnému obsazení. Ve snímku si zahrála mimo jiné i zpěvačka Rihanna (30), která na premiéře samozřejmě nemohla chybět. Vypadala skvostně, i když její róba připomínala fialový alobal.

Šaty od Givenchy působily střihem sice poněkud zvláštně, ale barva slavné zpěvačce lichotila. Dokonale zakryla i své kypré tvary, za které je v poslední době hojně kritizována. Občas jí totiž z róby něco vytéká a člověk má chuť křičet „Hrnečku, dost!“

Rihanna se ale rozhodně nemá za co stydět. Status jedné z nejkrásnějších žen Hollywoodu jí jen tak někdo nevezme. Navíc je zase k mání poté, co ohlásila rozchod s miliardářem Hassanem Jameelem. Podle zdrojů MediaTakeOut.com už ji saúdský podnikatel unavoval a Rihanna mu rozchodem prý zlomila srdce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám