Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst (35) radikálně změnila image. Fanoušci se ale nemusí bát, že by snad oholila i své vousy. Rakouskou vítězku hudební show Eurovize už omrzelo, že ji všichni vnímali jako uhrančivou brunetku. Tentokrát chce být za rajcovní vousatou "bloncku".

Conchita se zbrusu novou vizáží pochlubila ve společnosti a nutno říct, že se jedná o opravdu příjemnou změnu. Nebo si snad myslíte něco jiného? Hlasujte v anketě pod článkem.

Extravagantní Conchita nedávno přiznala, že je HIV pozitivní. Informaci o nemoci zveřejnila na své sociální síti, protože jí vyhrožoval expřítel.

#lifeball2018 @mrmartinz the king of colours - he did it in TWO steps @eduvongomes ... I mean.... @thomaskirchgrabner - you are a genius your are an artist @jpheg - thank you for making it all happen and for dressing me in this badass aftershow look - thanks to @mad.duck.designs and @drmartensofficial @andrekarsai - thank you for having the worst job of the evening and being so so so brilliant at not punching me in the face ❤️ (I’m so sorry ) @reginareisinger and René for weeks and weeks of coordinating rehearsals, recordings, life and concerts thank you for being my brain @giorgiomadia I’m so sorry that we had to boycott you ‘we skip the vail!’ you are incredible ❤️ Alessandra - your review @valentingambino - grazie, merci @limea76 - for you, nothing is impossible Thank you to the @orf team - thank you for a beautiful editing! Thank you to all the artists dancers (to ‚my girls‘: you are incredible) celebrities (starstruck ❤️) technicians - thank you so much for making the whole thing even possible ☝️ sound team & @danriderofficial (wo is da Dan? ) light - at the high note of The Sound of Music - killed me the @lifeball_official Team - each an everyone a superhero ❤️❤️❤️ @markusfreistaetter - what a pro you are @die_macherei - superwoman ❤️ @missymayofficial - celine #memories @rosemayalaba - listen ❤️u @verena_altenberger - i‘m in awe with you @zoestraub - what a talent what a beauty ❤️ @nathantrentmusic - your voice Herbert - it was an honour @gerykeszler - i told you... legendary ❤️

Příspěvek sdílený conchita (@conchitawurst), Čen 5, 2018 v 10:18 PDT

Conchita Wurst před vídeňskou radnicí

„Coming out je lepší, než aby se to ven dostalo od někoho dalšího. Doufám, že dodám odvahu dalším a že jim pomůžu učinit další krok proti stigmatizaci lidí, kteří se ať už vlastním chováním nebo cizím zaviněním nakazili virem HIV,“ nechala se nedávno slyšet vousatá zpěvačka, která není jedinou celebritou, která trpí touto nemocí. Na další známé HIV pozitivní tváře se podívejte zde.

Líbí se vám Conchita Wurst jako blondýna?
Ano, sekne jí to!
4,5 %
Ne, jako vousatá bruneta vypadala lépe
10,5 %
Nelíbí se mi vůbec, vypadá strašně tak jako tak
85 %
Celkem hlasovalo 1741 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám