Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Opravdu ve velké večerní jsme poprvé viděli vystupovat šestnáctiletou zpěvačku Adélu Částkovou. A šaty byly tak těsné, že se v nich nedokázala ani posadit. "Pravdou je, že jsem předtím, než jsem je oblékla, nemohla nic jíst," musela tak vynechat snídani i oběd a na večeři si počkat až po svém vystoupení.

"Ale věřím svému stylistovi, že pro mě chce to nejlepší. Šaty, které mi Michael Kováčik vybral, se mi opravdu moc líbí. A důležité je, že v nich můžu hlavně dýchat a tím pádem i zpívat. Narychlo mi musel shánět i boty, protože v těch mých mě strašně bolely nohy. Je zlatíčko," smála se Adéla.

Částková pomalu poznává život zpěvačky, která musí mj. na akcích střídat outfity, aby ji nepomluvili, že chodí pořád v tom samém. "Ráda se oblékám, takže mě to baví. Móda je můj koníček, navíc mám Michaela, který mi se vším vždy poradí. Celý tým lidí kolem mě je skvělý, tak co bych si měla víc přát," míní.

Pokud jde o práci, tak si také nemůže stěžovat. "Dotočili jsme klip k nové písničce Call Out, bude to trošku r´n´b´ smíchané s popem, což je něco o dost jiného, než ode mne posluchači znají. Každou chvilku bude na světě a strašně se těším na reakce lidí," uzavřela s tím, že nejdříve ji lidé mohou vidět na vystoupení na Avon pochodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám