Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Holky opanovaly Superstar! Poprvé se velkého finále zúčastní tři ženy. Na základě hlasování diváků postoupily Tereza Mašková, Karmen Pál-Baláž a Eliška Rusková.

„Jsem strašně moc šťastná a děkuji všem, kteří mi posílají hlasy. Snad vás ani dál nezklamu,“ řekla Tereza. Karmen zase uvedla, že postup nečekala, protože nebyla tak docela spokojená se svými výkony a „neměla svůj den“.

„Děkuju vám neskutečně moc, hlavně tatínkovi a mamince,“ plakala Eliška.

Chválu od poroty sklízela především Karmen Pál-Baláž, na jejíž adresu například Pavol Habera řekl: „Jestli existuje nějaká spravedlnost, tak ty musíš ve finálové trojici být.“ Katarína Knechtová zase uvedla, že je od začátku její velkou fanynkou. Úspěch měla i Tereza a Eliška Rusková. Holky obecně měly svými výkony jednoznačně navrch.

Každý z pěti soutěžících zazpíval dvě písně.

Jakub Pružinský si vybral Bonbonieru od slovenské kapely Gladiator a Impossible od Jamese Arthura, druhý a poslední muž z pětice Petr Borkovec zvolil píseň Proklínám od Janka Ledeckého a překvapivě Adele a její Rolling In The Deep.

Tereza Mašková zvolila Leonarda Cohena a jeho Hallelujah a Uptown od Bruna Marse. Od Elišky Ruskové si diváci poslechli Stay od Shakespears Sisters a A Thousand Years od Christiny Perri. A Karmen Pál-Baláž zvolila Guns N' Roses a Sweet Child O' Mine a Wings od zpěvačky Birdy.

Reklama

Další články

Načítám