Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lenny, dcera Lenky Filipové, se vždy vyhýbala otázkám, respektive odpovědím souvisejícím s jejím osobním životem. Ke vztahu s hudebníkem Ondřejem Fiedlerem, natož k jakýmkoli jeho detailům, se nevyjadřovala. Její kolega z hudební branže, raper Otakar Petřina, vystupující pod pseudonymem Marpo, nyní na sociální síti k překvapení mnoha jeho i zpěvaččiných fanoušků zveřejnil: tvoříme pár.

Na svůj Instagram Marpo napsal také to, že se - logicky - rozešel s partnerkou, s níž má dvě děti. Od sebe jdou po dlouhých 18 letech.

„Chtěl bych vám oznámit jednu věc. Vždycky jsem s vámi mluvil na rovinu a férově. Je to moje soukromá věc a dost bolestivá. Procházím velmi náročným obdobím a po 18 letech se rozcházím se svojí ženou. Nadále si jí vážím a vychováváme spolu 2 nádherný děti, který nade vše milujeme,“ uvedl hudebník na sociální síti a v závěsu dodal: „Rád bych Vám chtěl oznámit, že jsem potkal Lenku (@lennyfilipova), se kterou teď tvořím pár. Byl bych rád, kdybyste respektovali moje soukromí, víc se k tomu vyjadřovat nebudu. Díky,“ napsal.

Lenny svému soukromí na svém profilu prostor zatím nedala.

S Marpem se sešla i po pracovní stránce, loni si ji raper přizval k natáčení songu Kruh.

Reklama

Další články

Načítám