Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko se dnes dočká nové královny krásy. Ta dosavadní Michaela Habáňová předá „titul“ své následovnici, která vzejde z desítky finalistek. Dívky se o korunku utkají v ostravské Gong hale. Jak to v zákulisí takové soutěže chodí, se můžete podívat zde.

O tom, která dívka zvítězí, rozhodne porota, do hlasování se mohli na stránkách soutěže zapojit i fanoušci.

O korunku jmenovitě soutěží Amálie Sloupenská, Aneta Mitušinová, Nikola Bechyňová, Jana Šišková, Tereza Křivánková, Tereza Havlová, Lea Šteflíčková, Mariana Bečková, Nikola Hemzalová a Lucie Korubová.

Během večera vystoupí například Dara Rolins, Adam Mišík nebo Mariana Prachařová. Nebude chybět přehlídka národních kostýmů a samozřejmě promenáda v plavkách.

Dívky za sebou už mají nástup a představení se, nyní probíhá přehlídka národních kostýmů, který má každá dívka jiný a jedinečný.

Vítězka si odnese hodnotné ceny. Získá roční kontrakt na 750 tisíc korun se značkou Juliette Armand, roční pronájem bytu v Praze, na stejnou dobu také zapůjčení automobilu od partnera soutěže nebo zájezd na řecký ostrov Kréta. Česká Miss 2018 nás rovněž poletí reprezentovat na nejprestižnější světovou soutěž krásy Miss Universe.

Reklama

Další články

Načítám