Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe novou nejkrásnější dívku Česka! V sobotu večer se jí stala dvacetiletá brunetka z Ústí nad Labem Lea Šteflíčková (26). U poroty zabodovala na plné čáře.

Lea byla i horkou favoritkou Super.cz, stejně jako u sázkařů. Odnesla si nejen titul Česká Miss 2018, ale stala se také tváří světové kosmetické značky Juliette Armand. První vicemiss se stala dvaadvacetiletá kráska ze Zubří Jana Šišková, třetí nejkrásnější dívkou byla v ostravské multifunkční hale Gong zvolena třiadvacetiletá blondýnka z Prahy Tereza Křivánková.

Lea se modelingu věnuje od 13 let a za sebou má řadu úspěchů. „V čerstvých čtrnácti jsem byla poprvé na dva měsíce v Japonsku. V Japonsku jsem byla doposud sedmkrát, třikrát jsem byla v Turecku a pracovala jsem také v Thajsku,“ řekla již dříve Super.cz krásná Šteflíčková, která se při 178 centimetrech pyšní mírami 86 - 62 - 94.

Vítězka si odnese hodnotné ceny. Získá roční kontrakt se značkou Juliette Armand na 750 tisíc korun, roční pronájem bytu v Praze, stejně tak roční zapůjčení automobilu od partnera soutěže nebo zájezd na řecký ostrov Kréta. Nová Česká Miss nás poletí reprezentovat na nejprestižnější světovou soutěž krásy Miss Universe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám