Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Josef Vágner do toho praštil. Svou dlouholetou partnerku Marlene si vzal v pátek vpodvečer na řeckém ostrově Kréta.

Veselku novomanželé dlouho plánovali, Řecko zvolili nejen z „romantických“ důvodů, ale i proto, že zde má Vágner část rodiny. Jeho maminka a manželka hudebního skladatele Karla Vágnera Katina Vágnerová je totiž poloviční Řekyně. Obřad proběhl v 18:30 místního času, teploty jsou na Krétě přes den vysoké, proto se pořádají veselky vpodvečer, kdy se ochlazuje.

Na svatbu dorazilo přes sto hostů. Nechyběli Pepovi kamarádi a kolegové z Divadla Broadway jako Michaela Gemrotová s přítelem Sašou nebo zpěvačka Alžbeta Bartošová s partnerem. Přijela také část rodiny a přátel Marlene z Německa a samozřejmě si veselku nenechala ujít zpěvákova řecká rodina a místní kamarádi.

"Jsem rád, že všichni dorazili a ten krásný den si s námi užili. Byl to pro nás největší svatební dar," svěřil Super.cz Vágner, která na obřad, který se odehrával na pláži, přijel na lodi. Řeckým zvykem je mít pouze jednoho svědka, kterým byla kamarádka nevěsty z Německa.

Zatímco Vágner se ženil v šedém obleku, jeho nevěsta zvolila dlouhé krajkové šaty se špagetovými ramínky a nechyběl ani závoj. „Ano“ padlo hned ve dvou jazycích, a to nejdříve česky a následně v řečtině. „To byl asi nejvtipnější moment svatby, řecky se totiž ano řekne ne, takže zaznělo při obřadu sladké „Ne“,“svěřil se smíchem šťastný novomanžel.

Reklama

Další články

Načítám