Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už jsou snad všechna mračna, jež se dřív stahovala nad životem Helen Flanagan, pryč a britská herečka prožívá šťastné období. Je maminkou dcery Matildy a s partnerem čeká další dítě. A k tomu se čerstvě zasnoubila. Co víc si přát?

Deprese se u Flanagan projevily během natáčení seriálu Coronation Street, a to v takové míře, že pomýšlela na sebevraždu a kvůli atakům paniky seriál opustila. „Byla jsem na tom opravdu špatně,“ nebála o svém stavu promluvit. Z myšlenek na smrt ji dostalo těhotenství.

Otcem tříleté Matildy i očekávané druhé holčičky je fotbalista Scott Sinclair, který těhotnou Helen před pár dny požádal o ruku. „Řekla ano“, radoval se pak na sociální síti.

Helen dnes žije klidným rodinným životem, v minulosti to ale byla pěkná divoška, která se rozhodně nevyhýbala pozornosti fotografů. Naopak ji přiživovala, hlavně hloubkou volených výstřihů. Jejímu sebevědomí jistě prospělo i to, že ji v roce 2013 magazín FHM vyhlásil nejvíc sexy ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám