Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejoblíbenějších televizních projektů, pořad Ano, šéfe! Zdeňka Pohlreicha (66), končí. Sám kuchař se rozhodl, že už není vhodné po deseti letech v natáčení pokračovat dál.

„Všechno má svůj začátek, ale i konec. A já si stojím za tím, že v nejlepším se má přestat. Proto jsem rád, že mi Prima vyšla vstříc a na konci jsme se dohodli. Ano, šéfe! mám určitě spojené se svým prvním setkáním s televizním světem, ale také s někdy až neuvěřitelnými lidskými příběhy a osudy. A na některé se fakt zapomenout nedá,“ vysvětluje Pohlreich.

„Ano, šéfe! bylo od začátku postavené na osobnosti Zdeňka Pohlreicha. Proto s jeho odchodem tento pořad na Primě končí. Najít za Zdeňka náhradu je v podstatě nemožné, a tak jsme se o to ani nesnažili. Zdeňkovi patří náš obrovský dík,“ říká generální ředitel televize Marek Singer.

Z Primy ale prý úplně nezmizí. Televize mu připravuje nový formát. „O Zdeňku Pohlreichovi v nadsázce říkáme, že je naším rodinným stříbrem, a my rozhodně nemáme v plánu se o něj připravit. Jen jsme v tomto případě vyhověli Zdeňkovu přání – v nejlepším přestat. Se Zdeňkem chystáme nový pořad, o kterém budeme jeho fanoušky včas informovat," dodal šéf Primy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám