Hlavní obsah
Článek

Hvězda osmdesátek a bývalá manželka herce Sylvestera Stalloneho Brigitte Nielsen (54) je opravdu v osmém měsíci těhotenství. Radostnou novinu zveřejnila sama na svém Instagramu. Miminko porodí italskému televiznímu producentovi Mattiu Dessimu (39), za kterého je od roku 2006 provdaná.

Herečka, která se stala slavnou především díky snímkům Rudá Sonja, Rocky IV. nebo Cobra, bude rodit celkem popáté. Z předchozích vztahů má syny Juliana (34), Killiana (28), Douglase (25) a Raoula (23). Má za sebou čtyři neúspěšná manželství, včetně toho se Stallonem, které trvalo od roku 1985 do 1987.

S pátým manželem jsou prý nerozlučná dvojka a lidé je často mohou vidět, jak se mazlí na veřejnosti. Těhotenství však bylo pro všechny velkým překvapením, protože Nielsen bříško velmi dobře maskovala a v posledních měsících příliš nevycházela. Nielsen není jedinou herečkou, která se rozhodla po padesátce stát maminkou. Jednou takovou je například legendární zpěvačka Janet Jackson, která svého prvního syna porodila v padesáti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám