Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární supermodelka Christie Brinkley (64) se ukázala na newyorském večírku a fotografové nestíhali mačkat spouště. Málokdo by jí hádal její skutečný věk a ani ona sama se na něj, zdá se, necítí. Kam přijde, tam rozdává úsměvy na všechny strany.

Christie promluvila o stárnutí v modelingovém průmyslu, například když pózovala na obálku Sports Ilustrated 2017 v plavkách „U nás se lidé hodně bojí stárnutí, a tak vás rádi škatulkují. A ženy se cítí velmi limitované věkem. Říkala jsem si, že když tohle udělám, může to ženám změnit pohled na stárnutí a odstranit jejich strachy,“ odůvodnila focení v plavkách.

Christie je také velmi aktivní na sociálních sítích a žádnou šikanu si nenechá líbit. Když ji jeden ze sledujících na Instagramu nedávno osočil, že je stará, poděkovala mu s tím, že v řeči vína je to kompliment. Většina fanoušků ji ale zbožně miluje a obdivuje za to, že se nebojí o tomto tématu hovořit a dodávat tak ženám sílu a odvahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám