Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Matthew Lewis, známý především díky roli tak trochu otloukánka Nevilla Longbottoma v sáze o Harrym Potterovi, se o víkendu v Itálii oženil. Za manželku si vzal americkou blogerku Angelu Jones.

Na sociální síti pak napsal, že se ženil místo toho, aby šel na koncert své oblíbené kapely. „Nejen že jsem Arctic Monkeys zmeškal v LA, ale oni hráli i v Itálii zrovna v době, kdy jsme tam byli a moje žena mě donutila se místo toho oženit,“ tweetoval, doufejme, že v žertu.

Lewis svou partnerku pořádal o ruku koncem roku 2016, jen čtyři měsíce po jejím rozvodu s prvním manželem, informoval web TMZ. Seznámili se na akci Wizarding World ve studiích Universal v Orlandu, kde Angela, jež nyní sepisuje blog Sunshine State of Me, pracovala.

K filmografii osmadvacetiletého herce patří též seriály Smrt v ráji, Ripper Street a Šťastné údolí nebo filmy Než jsem tě poznala či Terminal.

Reklama

Další články

Načítám