Hlavní obsah
Článek

Každý rok řeší ženy po celém světě před létem stejný problém. A sice, jestli svou postavu mohou vystavit v plavkách. Tyto slavné krásky podobný problém rozhodně neřeší. Za své křivky se totiž vůbec nemusí stydět.

Melissa Castagnoli

Italská modelka narvala svá obří ňadra do titěrných bikin a vyrazila na pláž v Miami. A opravdu jí z plavek málem vypadla. Slavná kráska je svými vnadami pověstná, stejně jako láskou ke zvířatům a své malé čivavě.

Charlie Riina

Polská modelka fotila v Malibu kampaň na známou značku vody. Spolupracuje s Playboyem, ale i dalšími pánskými časopisy, a když se na ni podíváte, je vám hned jasné proč. Ale nenechte se mýlit jejím vzhledem, tahle kráska studovala kriminalistiku a forenzní vědy v Torontu.

Elisa de Panicis

Pamatujete si modelku, která před dvěma lety krátce randila s Cristianem Ronaldem a po rozchodu na něj práskla, že si při focení spodního prádla vycpává spodky? Tak ta se nyní slunila na pláži v Miami a ukázala křivky v růžových plavkách, ze kterých jí málem vypadla prsa.

Simone Reed

Zoufalka z britského Big Brothera je známá svým nechutným a výstředním chováním, stejně jako častým opíjením na večírcích. Tentokrát se ve Španělsku slunila v bikinách a když spatřila paparazzi fotografy, neváhala zapózovat. Slavná prsatice stále marně čeká na lukrativní nabídku, ta ovšem stále nepřichází.

Claudia Romani

Italská Playmate si tak oblíbila pláž v Miami, až se tam přestěhovala. Můžete ji vidět na obálkách všemožných časopisů a magazínů od Playboye až po Cosmopolitan. Evidentně tedy ví, jak správně zapózovat, protože své přednosti vystavuje bravurně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám