Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Klára Doležalová v roli modelky. Bylo jí teprve šestnáct let, když se o kariéru modelky pokoušela. Předváděla dokonce i v Miláně nebo ve Vídni.

„K modelingu jsem se dostala náhodou. A protože bylo po revoluci, přijížděla sem spousta cizích produkcí. Modelingových agentur bylo pár a my měli stále plno práce. Naučilo mne to práci před kamerou i fotoaparátem a taky opatrnosti před lovci dívek,“ řekla Super.cz Klára.

„Například jsem dělala modelku kamarádce Báře. Všimněte si outfitu. Ustřihla jsem staré tričko, zavázala ho a vysněná „džíska“, která se opravdu špatně sháněla, byla na světě,“ směje se moderátorka zpráv na Primě, která dříve působila i jako hlasatelka České televize.

Nad modelingem nakonec vyhrálo moderování. „V tu dobu byl pro mě modeling snadným a dobrým výdělkem a také vyplnění času mezi studiem. Větší ambice jsem nikdy neměla. Byla to ale zkušenost k nezaplacení, umožnila mi dělat první krůčky před kamerou, těsně po revoluci u nás byly zahraniční štáby, bylo to zlaté období,“ dodala Doležalová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám