Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V reality show Zlatá mládež 2 jsme viděli raperku Sharlotu převážně jako brunetku. Na společenských akcích ale krásku často potkáváme s dlouhou blond hřívou, nebo klidně s růžovými vlasy. Je jasné, že Sharlota není schopná ze dne na den změnit kompletně barvu vlasů a zároveň si udržet jejich kvalitu. Za vším se tedy skrývá jednoduchý trik, a to paruka.

„Doma mám asi dvanáct paruk,” říká Sharlota, která mění barvu vlasů podle nálady. „Když se ráno vzbudím, tak si řeknu, že se cítím tak a tak a podle toho se taky oblíknu a udělám si podle toho vlasy,” říká hudebnice s občanským jménem Šarlota Frantinová.

Během dne raperku většinou uvidíte s jejími přírodními hnědými vlasy. „Paruky nejsou nic pohodlného, takže v normálním životě je tolik nenosím, spíš je to večerní záležitost, nebo je používám na vystoupení,” říká rebelka, která je tváří jedné značky paruk. „Chtěla bych ukázat lidem, že paruky nejsou jen pro nemocné lidi, ale může to být taky skvělý doplněk,” říká dvacetiletá kráska.

Svou kariéru má sympatická umělkyně postavenou na vzhledu asi více než jiní. „Image je moje srdcová záležitost. Zároveň to ale myslím nepřeháním. O módu se zajímám víc než dřív, ale zároveň se snažím, aby ten jazýček na vahách byl vyrovnaný.

Reklama

Další články

Načítám