Hlavní obsah
Článek

Třetí finálový večer byl nejen ve znamení českých a slovenských písní, ale také duetů. Z šesti nadaných mladých zpěváků měla být na konci večera čtveřice, to se ale nestalo!

Na začátku pořadu se v energické show představil porotce Ben Cristovao, který v pěvecké soutěži sám v roce 2009 bojoval. Následovala jednotlivá vystoupení soutěžících, po kterých přišly duety. V těch se představili Jakub Pružinský s Anetou Horňákovou, Tereza Mašková s Karmen Pál-Baláž a nakonec Petr Borkovec s Eliškou Ruskovou. Po nich následovalo vystoupení populární hudební skupiny Mirai.

Osud finalistů měli i tentokrát v rukách televizní diváci, kteří jim během živého přenosu posílali své hlasy. Tentokrát se porota a fanoušci museli rozloučit s Anetou Horňákovou. Nejen ji, ale i její soupeře smutná zpráva okamžitě dojala k slzám. Druhým vyřazeným se podle diváků stal Petr Borkovec. S tím však porota jednohlasně nesouhlasila a během jeho děkovné řeči se začala rychle na něčem domlouvat.

„Můžeme použít za celý ročník jednu divokou kartu, myslíme si, že Petr je tak talentovaný, že ji vytahujeme a posíláme tě do dalšího kola,“ svěřil nakonec Pavol Habera a všem vytřel zrak.

Do dalšího kola tak postupuje Karmen Pál-Baláž, Tereza Mašková, Eliška Rusková, Petr Borkovec a Jakub Pružinský.

Reklama

Další články

Načítám