Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Real Madrid vyhrál potřetí za sebou Ligu mistrů, a i když slavný Cristiano Ronaldo (39) ve finále žádný gól nedal, pro svou rodinu byl hrdinou večera on. Krásná přítelkyně Georgina Rodriguez (23) se na něj nadšeně vrhla, jen co se mohla dostat na hřiště. Doprovázel ji Ronaldův nejstarší syn Cristiano junior (7).

Mladší potomci Eva a Mateo (11 měsíců), které Ronaldovi porodila náhradní matka a dcerka Alana (6 měsíců), kterou má s Georginou, pochopitelně zůstali doma. Krásná Georgina neskrývala nadšení z výhry týmu svého miláčka a v dresu Realu jí to velmi slušelo. Dceru Alanu porodila sice teprve před půl rokem, ale porod se na jejím těle příliš nepodepsal.

V posledních dnech se hojně spekuluje, kdy do toho sexy fotbalista s krásnou modelkou praští. Georgina se totiž na sociálních sítích nedávno pochlubila údajným zásnubním prstenem v hodnotě 18 miliónu korun. Tak uvidíme, jestli fotbalovou hvězdu nakonec dožene až k oltáři.

Reklama

Další články

Načítám