Hlavní obsah
Článek

Život v domově důchodců je pro Jana Skopečka (92) smutnou kapitolou. Kvůli slabému zraku a nešťastném pádu, který si přivodil doma, se musel rozloučit se svým pražským bytem. Zatímco ještě před rokem mluvil o tom, že se s pobytem v domově celkem obstojně smiřuje, nyní z jeho úst vychází jen slova bolesti.

„Všichni se na mě vykašlali,“ svěřil nyní legendární herec s tím, že nikdo z přátel nedodržel slib, že ho budou pravidelně navštěvovat. „Slibovali, že mě budou chodit navštěvovat. Výsledek je, že za mnou nepřijde vůbec nikdo,“ prozradil deníku Aha! smutně Skopeček. Chvilku si prý neudělá ani jeho rodina, dcera Marie (64) žije ve Francii a příliš se s ní nevidí. „Nepřijela, ani když mně předávali řád na Hradě,“ dodal herec.

Žádné informace prý nemá ani o dlouholetém kamarádovi a kolegovi ze seriálu Tři chlapi v chalupě Ladislavu Trojanovi (85). „Taky na mě kálí, blbec,“ řekl Skopeček s tím, že má ale denně na očích kolegyni, herečku Janu Drbohlavovou (77), známou jako zubatou učitelku z Dívky na koštěti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám