Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To tu ještě nebylo. V rodině Štikových rozhodně sebevědomí nechybí. A nejen, že pořádnou dávkou sebejistoty oplývá Monika Štiková (45), která každý týden v pořadu Štiky předvádí opravdovou show. Nezaostává za ní ani mladší dcera Charlotte.

Ta se totiž pochlubila rodině tím, že by ráda prorazila ve světě hudby. „Charlotte už nějakou dobu povídala o tom, že by zpívala. Jenže když jsem jí kdykoliv řekla, ať něco zazpívá, tak to odmítla, že se stydí,“ svěřila na kameru Ornella Koktová (31). To však netušila, že její mladší sestra před televizními kamerami sebere odvahu a předvede, s čím se chystá vyrazit na casting do muzikálu.

Ze zpěvu, kterým Charlotte rodinu rozhodila, byl nejvíce překvapen Josef Kokta (67), někdejší majitel hudebního vydavatelství. „Vydával jsem kapely a vydával jsem zpěváky, takže muzika mě zajímala hodně a tohle prostě bylo o ničem,“ zhodnotil Pepa pěvecký výstup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám