Hlavní obsah
Článek

Vypadá to, že hitem letošního léta budou chlupatá podpaží. Velkou průkopnicí tohoto trendu je i legendární Madonna (59), která si érou zarostlých podpaží prošla už v minulosti a dnes se přiklání i k mladším celebritám, které nechávají svému ochlupení volný průběh.

Když už jsme u toho, jablko nepadlo daleko od stromu. Madonnina dcera Lourdes (21) žiletku také nejspíš v životě neviděla. Svoje ochlupení vesele propaguje v soukromí i v reklamních kampaních.

Herečka Bella Thorne (26) je hodně zvláštní hollywoodskou postavičkou. Je ji dokonce častěji vidět na večírcích nebo titulních stranách bulvárů než v dobrých filmech. Depilaci ovšem značně podceňuje.

Dcera Willa Smitha (49) Willow (17) je velkou propagátorkou přirozené krásy. V minulosti měla komplexy například ze své hubené postavy, ale chlupy v podpaží ji rozhodně netrápí a holit si je nadále odmítá, i když je z toho její matka Jada lehce na prášky. Co to s těmi mladými dneska je?

Vrcholem je Miley Cyrus, která si chlupy v podpaží svého času dokonce i barvila. Bylo to v době, kdy se zbytek světa trochu bál o její duševní zdraví. Pak se ale naštěstí uklidnila, i když depilaci dodnes příliš nepodporuje.

Postavu má Michelle Rodriguez (45) sice krásně vysportovanou, ale když se podíváte výš, nevíte, co jsou vlasy a co chlupy. Člověk se až skoro lekne. Takže dámy, pokud nestíháte depilaci, než vyrazíte někam k vodě, nezoufejte, rozhodně nejste první ani poslední.

Reklama

Další články

Načítám