Hlavní obsah
Článek

Muzikálový zpěvák Peter Pecha (28) se svou přítelkyní herečkou Kateřinou mají v průběhu divadelní sezóny oba nabité diáře. Nakonec se jim podařilo najít pár společných volných dnů a v měsíci lásky odletěli objevit krásy romantické Paříže. „V Paříži jsme strávili čtyři dny,“ svěřil Pecha, který se snažil navštívit všechna známá místa.

Viděli jsme Louvre, Sacre Coeur, Versailles, Eiffelovku, Moulin Rouge, a dokonce jsme bydleli přímo na Montmartru, takže jsem si vlastně i pracovně prochodil místa, která jsou spojena s muzikálem Muž se železnou maskou, ve kterém hraji. Moc jsme si tento výlet s mou přítelkyní Katkou užili, nikdy jsem nečekal, že budeme tak ohromeni Eiffelovkou. Když se večer celá rozzáří, je to děsně romantické,“ sdělil Super.cz Peter a prozradil, na kdy svatbu plánují.

„Zasnoubeni jsme sice už od loňských Vánoc, ale svatbu plánujeme až na příští rok. Chceme si všechno v klidu připravit a užít si to co nejvíc,“ prásknul nám Peter, který při odletu z Francie zažil horkou chvilku. „Málem jsme nestihli letadlo. Autobus, který nás měl odvézt na letiště, nejel, tak jsme museli jet dalším. A ten kvůli zácpám a stávce v Paříži jel na letiště místo plánovaných 20 minut celou hodinu. Takže to byla scéna jako z filmu. Sprintovali jsme přes letiště, halu a přímo do letadla,“ prozradil zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám