Hlavní obsah
Článek

Aktuálně ho vídáme v roli porotce SuperStar. Ben Cristovao (36) se ale představí i coby herec. Zajímavé je, že v celovečerním snímku s názvem Backstage režisérky Andrey Sedláčkové, který na začátku června vstoupí do kin.

Ben hraje v teenagerovském filmu jednoho z porotců talentové soutěže, na jejímž pozadí se film odehrává, také si zde zazpívá, snímek doprovází dvě jeho písně. Ben Cristovao se sám talentové soutěže účastnil a jako porotce se představil i ve skutečnosti díky nové řadě SuperStar. „To je opravdu docela sranda, krátce po dotočení mé role do Backstage přišla nabídka dělat skutečného porotce,“ směje se Ben Cristovao. „S tancem jsem začínal, takže když přišla nabídka na roli v tanečním filmu, rozmýšlení netrvalo ani pár minut.“

Pro film vznikl také videoklip k jedné z jeho písní, duet s názvem „Padam“ nazpíval Ben Cristovao s Márií Čírovou. „Tenhle song jsme s Márií psali tak, aby se napojil na romantickou linii filmu,“ doplňuje Ben Cristovao.

Dynamickou lovestory plnou tance a hudby režírovala Andrea Sedláčková, autorka ceněného snímku Fair Play. „Backstage je v Česku první film svého druhu a samozřejmě úplně odlišný film, než jaké jsem doposud natočila. To mě přitahovalo, taneční film vyžaduje vlastní výrazové prostředky a jiný přístup. Navíc se mi líbil scénář, ve kterém je vlastně vše podstatné. Backstage je o lásce, tanci, přátelství, penězích, slávě a moci,“ přibližuje režisérka Andrea Sedláčková.

Kromě Cristovaa se netanečních rolí zhostili Kryštof Hádek, Ivana Chýlková, Judit Bárdos nebo Roman Luknár. Na plátna kin film vstoupí 7. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám