Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kuchařský mistr Emanuelle Ridi poprvé prozradil podrobnosti o rakovině prsu svojí manželky Jany. Mimo jiné vyvrátil to, že by manželce lékaři přišli na zhoubný nádor, když si chtěla nechat udělat plastickou operaci. "Tu už má asi rok," uvedl.

Je dost pravděpodobné, že právě díky silikonovým prsům se vůbec přišlo na diagnózu. První rok po operaci je totiž nutné absolvovat několik kontrol, žena si ňadra více hlídá a i gynekolog doporučuje, aby žena s implantáty každý rok chodila na mamograf kombinovaný i s ultrazvukovým vyšetřením.

"Teď je po dvou chemoterapiích, snad se nádor zmenší a pak bude moci proběhnout operace. Je to těžké, ale zvládáme to," uvedl Ridi v rozhovoru pro magazín Top Star, který TV Prima odvysílá zítra. Nejvíce jej trápí, že se o maminčině nemoci kvůli medializaci dozvěděl jejich šestiletý syn Giacomo. "Nechtěli jsme, aby to věděl. Takhle bude vystavený řečem dětí ve škole, které nejsou vždy úplně citlivé," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám