Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milé setkání, na které bude rád vzpomínat. To potěšilo zpěváka Václava Neckáře na jubilejní 300. repríze muzikálu Mýdlový princ, který je složen z jeho hitů, nechybělo hvězdné obecenstvo. Představení si totiž nenechala ujít úspěšná tenistka Petra Kvitová (28) se svou kolegyní a kamarádkou Lucií Hradeckou (32).

Známé sportovkyni se slavnostní představení natolik líbilo, že se po jeho konci vydala Neckářovi na jeviště pogratulovat. Zpěváka přítomnost Kvitové velmi potěšila a nezůstalo to jen u obyčejného potřesení rukou. Neckář si tenistku okamžitě přitáhnul, objal ji a políbil na tvář. Na známém hudebníkovi bylo vidět nadšení z návštěvy Petry a její kamarádku Lucii přivítal se stejnou vřelostí, v tu chvíli se mu dokonce zaleskly oči.

„Ten úspěch muzikálu mě moc těší. Každé představení, které navštívím, končí vždy velkými ovacemi a vždy je do poslední vstupenky vyprodáno, co víc bych si mohl přát,“ sdělil následně na jevišti Neckář, který si následně s úspěšnými tenistkami vychutnal slavnostní dort.

Reklama

Další články

Načítám